Flyttdags? Ta hjälp av en flyttfirma!

Anlita en flyttfirma

Att nvestera i en bra, pålitlig flyttfirma är helt klart att ge sig själv en present. Bespara dig stress, press och ont i ryggen och lämna tunga lyft till proffsen.

Planera

Kanske den viktigaste punkten i den här listan. Att flytta tar tid och är helt enkelt ingenting du gör i en handvändning. Men är du medveten om att det tar tid och planerar för det kan du hålla stressen till ett minimum. Att börja rensa i förråd, garderober, skåp och lådor är tillexempel något du kan köra igång med redan när det är klart att du ska byta bostad. Sälj av det du kan på blocket, i facebookgrupper eller på loppisar, skänk bort det inte kan/vill sälja och resten är helt enkelt bara att slänga. Har du möjlighet så vänta tills du har en bagagelucka full och åk sen till soptippen och återvinn ditt skräp. Kanske inte den roligaste sysslan men det kommer kännas betydligt bättre i magen att ha gjort en insats för vår miljö.

Flytta

Dagen D är här och det är dags att faktiskt flytta sakerna. Märk upp din nya bostad med samma färger du märkt upp kartonger möbler med och ge flyttfirman instruktioner.