Städa bättre, snabbare och skönare

Som du kan redan vet är jag en stor förespråkare av att anlita diverse hantverkare och andra tjänstemän. Det stämmer även när det kommer till städning, jag tycker att städfirma är bland det mest prisvärda man kan lägga pengar på. Hur skönt är det inte att komma hem till ett skinande rent hem utan att behöva ens tänka på städning? Om du har lite pengar över tycker jag garanterat att du skall anlita en städfirma och känna hur lyxigt det är att slippa tänka på städning. Det är bättre än att gå på spa! Jag lovar!

Om du nu skall envisas med att städa på egen hand

Skall jag åtminstone ge dig några tips som underlättar för dig (tills du har råd att anlita städfirma). Första rådet är att kontinuerligt plocka undan saker som inte ligger där dem ska. Det är då bra att ha bestämda platser för de flesta saker du har, då slipper du tänka när du skall plocka undan något du kan bara lägga hemstädning och städning där det skall ligga och fortsätta fokusera på vad du fokuserar på.

Ta med en trasa från köket och torka av något!

Varför vänta tills din veckovisa storstädning för att torka av ditt skrivbord inför städning och hemstädning eller fönsterbräda? Torka av något när du ändå går från köket efter städning. Du förlorar inget på hemstädning, kanske några sekunder och i slutändan slipper du nästan helt storstäda.

Det handlar om att hålla det fräscht efter städning

Spraya lite rengöringsmedel i toaletten och vispa runt någon gång om dagen, spraya lite i duschen. Torka av diskbänken efter varje gång du använt den. Och det bästa tipset av alla är att diska direkt efter du har ätit, inte låta några berg av disk samlas i städning av tallrikdiskhon! Disken är oftast det jobbigaste momentet, särskilt när man inte har diskmaskin. Det blir bara jobbigare att diska om du låter matresterna stelna och verkligen fastna på bestick hos flyttstädningsfirmaistockholm.se och tallrikar innan du skall diska dem. Om du diskar direkt behöver du nästan bara skölja av tallriken så är den ren! Fatta hur mycket tid du sparar på att diska med en gång! Och det är inte ens jobbigt.

Dammsug en gång i veckan

Eftersom du redan är klar med allt annat då du kontinuerligt plockar undan och dammtorkar så består din storstädning nästan bara av att dammsuga och det tar typ en kvart! Grattis!